2018. március 24. Névnap: Gábor

2016. október 07.

Gerstmár Ferenc: A hosszútávfutó magányossága

„A tisztesség hosszú távon megéri" – ezt már 2009-ben, újévi beszédének lezárásaként jelentette ki Sólyom László, akinek jobbján a tévéfelvételen a magyar nemzeti lobogó volt látható. Alig másfél hónappal később párttá alakult a Lehet Más a Politika, amely zsinórmértéknek tekinti ezt a kijelentést.

2016. szeptember 29.

2016. szeptember 21.

2016. szeptember 15.

Gyurcsány vs. Schiffer

A tévészékház ostromának 10 éves évfordulóján két visszatekintés és elemzés jelent meg a HVG nyomtatott kiadásában az események főszereplőjének, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnöknek és a nagypolitikába később épp az akkori szocialista-liberális kormány baloldali ellenzékeként belépő Schiffer Andrásnak a tollából.

2016. szeptember 09.

2016. szeptember 05.

2016. augusztus 25.

Az MTI visszataszítóan falaz az MTVA egyperces híradóinak

Ikotity István közleményt adott volna ki arról, hogy panasszal fordul a Nemzeti Média- és Hírközlési és Hatósághoz a riói olimpia alatt a közmédia által bemutatott egyperces hírblokkok és a „Tudta?” kampányfilmek ügyében. Az MTI arra hivatkozva tagadta meg a sajtóközlemény kiadását, hogy az sérti a közmédia szervezeteinek jó hírét és üzleti érdekei

2016. július 25.

2016. július 20.

LMP: nem múzeumi negyedre, hanem parkfejlesztésre lenne szükség

Az LMP véleménye szerint nem múzeumi negyedre, hanem egy zöldterület-fejlesztési programra és az erről szóló párbeszéd megindítására lenne szükség Budapesten. A párt úgy látja, hogy a fővárosban a jelenleginél sokkal több és nagyobb területű közparkot kellene létrehozni.