2018. február 22. Névnap: Gerzson
Csak azt nem tudni egyelőre, hogy pontosan miért. Egyetlen lehetséges magyarázat a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet miatti fokozott ellenőrzés” lehet.

 

Az LMP társelnöke mai Facebook-posztjában arról írt, hogy Felcsúton a stadionról, illetve annak kisvasútjáról szeretett volna forgatni a német RTL2 tévécsatorna operatőrével, ez azonban csúnyán meghiúsult, mivel pikk-pakk megjelentek a rendőrség munkatársai.

 

Hadházy posztjában egyébként úgy fogalmaz, amikor a tévést Felcsútra vitte abban reménykedett „hátha elözönlik szegényt a turisták, mert utas, na az most sem volt rajta egy sem”. De hogy a konkrét rendőri intézkedésről beszéljünk, a semmiből előtűnő biztosurak tehát odaléptek hozzájuk és se szó, se beszéd elkezdték megmotozni őket.

 

Mint a politikus írja, „egyetlen bűnünk az volt, hogy kamera volt nálunk”. Noha a helyszínen készült videó alapján közterületen voltak, ahol nem is kell engedély a forgatáshoz. A politikus szerint a németek őszintén meg voltak döbbenve.

 

A rendőrök egyébként nem is a forgatási engedélyüket vagy ehhez hasonlót firtatta, hanem „csak” motozott, amikor pedig az LMP társelnöke ennek okára volt kíváncsi, az egyenruhás csak ennyit mondott, hogy „fokozott ellenőrzés van érvényben Magyarországon”.

 

Annyi igazságalapja biztosan van a rendőr szavainak, hogy mint ismert, az elmúlt napokban egészen jövő tavaszig meghosszabbították a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetről szóló jogrendet.

 

A teljes poszt, valamint a helyszíni videó Hadházy Facebook-oldalán olvasható, ami itt érhető el.

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

Címkék: lmp itthonról lehetmas

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment