2018. április 22. Névnap: Csilla
Megtisztelő elismerésben részeült portálunk. Megszólaltattuk az érintetteket is.

 

 

Megkaptuk ami jár.  Hatalmas verseny, nehéz küzdelem, az utolsó percig kétséges végeredmény, de szerkesztőségünk végül elsőként ért a célba!

 

Értékes díjat nyertünk! Köszönjük! Sok álmatlan éjszakánk fekszik benne.

 

 

 

Komoly szakmai munka, nehéz viták eredménye ez. Hálásak vagyunk, mert tudjuk, hogy még ennél is képesek vagyunk jobban teljesíteni, de ők már most kitntettek bennünket ezzel a megtisztelő első helyezéssel. Még ha megosztott is. Munkánk gyümölcse teljes terjedelmében ide kattintva érhető el és ugyanott olvasható is.

 

Kiss Dorkát is megkerestük, de nem értük el, jelenleg máshol tartózkodik, viszont Weiss Eszter szívesen nyilatkozott helyette, de nem az ő nevében.

 

R:  - Mit érzel most, hogy ezt a díjat megkapta a reflektor.hu?

WE: - Fel vagyok háborodva, ugyanis az engem illetett volna! Kiss Dorka nálam sokkal jobban ki tudja magát fejezni.

 

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment