2018. február 22. Névnap: Gerzson
Az LMP véleménye szerint nem múzeumi negyedre, hanem egy zöldterület-fejlesztési programra és az erről szóló párbeszéd megindítására lenne szükség Budapesten. A párt úgy látja, hogy a fővárosban a jelenleginél sokkal több és nagyobb területű közparkot kellene létrehozni.

 

Csárdi Antal szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, a mai napig fennállnak azok a szakmai valamint környezetvédelmi érvek, amelyek a múzeumi negyed létrehozása illetve a Városliget átépítése ellen szólnak.

A fővárosi képviselő kiemelte: az elmúlt hetek történései azt mutatják, hogy a Városliget ügye már nem a fákról szól,  ugyanis az látszik, hogy a kormány „letette a voksát a kopaszok mellett", az ő segítségükkel hajtják végre terveiket, miközben „a megfélemlítés eszközét használják". A politikus úgy összegzett: „a legrosszabb szocialista időket idéző módon a félelemkeltés az úr ma Budapesten, és ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetni".

Az, hogy szerdán határozatképtelenség miatt berekesztették az Országgyűlés rendkívüli ülését, amelyet a Liget-törvény megsemmisítéséről szóló javaslatot tárgyalták volna, az is azt bizonyítja, hogy a Fideszt nem érdekli a társadalmi vita – folytatta. A Fidesz nem megoldani akarja a problémákat, hanem rá akarja kényszeríteni Budapestre a saját akaratát – tette hozzá.

Végül azt mondta, hogy ha fölösleges is, számos más helyszínen, például a rozsdaövezetekben, létre lehetne hozni a múzeumi negyedet.

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment