2018. április 22. Névnap: Csilla
Sok mindent továbbra sem lehet tudni, azonban egy videofelvételt és néhány képet nemrég nyilvánosságra hozott a rendőrség.

 

Az ugyan rejtély, hogy miért nem történt meg mindez korábban, hiszen állítólag már tegnap a rendőrség rendelkezésre álltak ezek az anyagok. A robbantás indítékairól se nagyon lehet tudni semmit, bár Kósa Lajos a rendőrség, ezáltal pedig a magyar emberek biztonsága elleni támadásról beszélt, valójában egyelőre semmit nem lehet tudni.

 

Az elkövetőről készült képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a robbantó átöltözött, miután végzett a kapualjban a szögbomba elhelyezésével.

 

 

A 18 perces videón 5 másodperctől a 40. másodprecig látható az elkövető, 17:46-tól pedig a járőrőző rendőrők.

 

 

A robbantó kézrekerítése érdekében 10 milliós jutalmat ajánlott fel a rendőrség. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága pedig jelenleg úgy látja, hogy dzsihadista háttere volna a támadásnak.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Címkék: itthonról

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment