2018. március 24. Névnap: Gábor
Így kerül egy platformra Soros és Habony – a „szexmunka” mellett áll ki a polgári Magyarországot csak „politikai termékként” használó politikai közösség fő mágusának újságja.

 

Magyarországon, ahol a prostitúció fő megjelenési formája az, hogy szegényebb régiókból származó lányokat akaratuk ellenére vagy gazdasági kényszer hatására Nyugat-Európába szállítanak, abból a célból, hogy nemi erőszakot tudjanak rajtuk vásárolni gazdag nyugati férfiak, eddig csak két körnek jutott eszébe a prostitúciót mind szabad választást propagálni. A Soros-cafénak és a Habony Műveknek.

 

A Lokálon megjelent cikkben olyan hihetetlen mélységű érvek hangzanak el a nemi erőszak vásárlásának legalizálás mellett, mint hogy a „legősibb mesterség mindig működött és működnie is kell”, illetve „a törvényes iparűzésnek jótékony hatásai is lennének”. 

 

Az mondjuk, hogy a boszorkányégetés is elég ősi dolog Magyarországon, mégsem az az érv nyert Könyves Kálmánnal szemben, hogy de hát olyan régóta van, illetve az, hogy a legalizálás bizonyítottan az ellenkező hatást váltja ki, nem zavarja a Lokált.

 

De a legdurvább az egészben, hogy a Lokál egy olyan embert véd, aki magyar lányokat „közvetített”, azaz prostituált külföldre. Azt hagyjuk, hogy ez így a nemzeti és a polgári gondolatvilágba hogyan fér bele, de talán arra rájöhetne még az ufóember is, hogy lehet, hogy ezek a lányok nem az önmegvalósítás miatt lettek prostituáltak olyan országokban, ahol magasabb a bérszínvonal.

 

Amúgy abban, hogy a stricik lesznek a legnagyobb „szexmunka” hívők, nincs meglepetés, így van ez mindenhol.

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment