2018. április 22. Névnap: Csilla
A Gigor Attila által rendezett, már egy hete a mozikba került Kút című thrillerben egy jelenet erejéig Kálomista Gábor producer volt látható. De csak volt, gyorsan kivágták belőle.

 

A rendszerváltás óta nem történt hasonló eset, ám most ismét nosztalgiázhatunk egy kicsit.

 

Nemrégiben mutatták be a Gigor Attila rendezte Kút című thriller filmet, amit már egy hete a mozikban is játszanak. Az egyik jelenetben feltűnt Kálomista Gábor producer is. Nos, mint kiderült, ez az, amit ma Magyarországon nem lehet megcsinálni.

 

A Népszabadság megkeresésére több filmszínház üzemeltetője is megerősítette azt a híresztelést, mely szerint jelenetcsere történt, egyszerűen kivágták azt a részt, amelyben feltűnt Kálomista, majd az új kópiákat kiküldték nekik és kikötötték, hogy a jövőben csak ezeket vetítsék. Az okokról a filmterjesztő cég nem mondott semmit a moziknak.

 

A lap munkatársai be is ültek a moziba megnézni a filmet, és valóban azt találták, hogy körülbelül 3 másodpercet kivágtak belőle, amely eredetileg ráadásul nem sokkal a végkifejlet előtt volt látható.

 

A kivágott képkockán Kálomista egy tévé képernyőjén tűnik fel, mint médiaszemélyiség, pontosabban a HírTV egyik műsorában, a Páholyban műsorvezetőként.

 

Az ügyről senki nem nyilatkozott egyébként, a Népszabadság azonban utánament a dolognak. Kálomista Gábort telefonon érték el, aki úgy vette fel, hogy „Halló, itt Abszurdisztán!”, majd azt mondta, nincs álláspontja az ügyről.

 

Gigor Attilával pedig még a múlt héten interjúzott a lap, akitől megkérdezték, vajon az Abszurdisztán kifejezéssel Kálomistára gondolt-e, a rendező azonban azt mondta, a lényeg nem Kálomista Gábor személye volt, hanem maga a tévéműsora, illetve az, amit képviselt. A filmben a Kálomistát mutató jelenet után egyébként rögtön egy olyan következett, melyben egy szintén HírTV-s tudósítás látható, hétszáz megfulladt menekültről.

 

Gigor úgy fogalmazott, ezzel a párosítással azt akarta kifejezni, hogy „ülünk valahol a Kelet és a Nyugat között.”

 

A Vertigo Médiát viszont hiába kereste a lap, megkeresésükre nem reagáltak.

 

További részletek a Nol.hu cikkében.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Címkék: közélet itthonról

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment