2018. április 22. Névnap: Csilla
Gyalázatosnak tartom azon egyházi vezetők nyilatkozatait akik beálltak a gyűlölet és a félelem mögé, és prédikációikkal templomaikat, imaházaikat az Isten házából a gyűlölet hajlékává süllyesztették le, holott tudniuk kéne a félelem és a gyűlölet az ördögtől való.

 

És minden tiszteletem azon egyház személyek, vezetők felé, akik nem engedtek a nyomásnak, és a mai napig kiállnak a béke és a szeretet mellett, és nem vesznek részt sem a kampányban, sem a népszavazáson.

 

Elismerem, hogy a migráció valóban nagy teher Európának. Én sem támogatom, hogy bárki ellenőrizetlenül lépjen be egy másik országba, ahogy azt sem, hogy a társadalomba beilleszkedni képtelen, szélsőséges nézeteket valló embereket fogadjunk magunk közé. Ellenzem viszont, hogy ezt a problémát gyűlöletre és félelemre alapuló kampánnyal próbáljuk megoldani. Ellenzem, hogy minden menekültet és minden muszlimot deviánsnak és terroristának állítsanak be.

 

A teljes írás ide kattintva érhető el.

 

 

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment