2018. április 22. Névnap: Csilla
Így kerül segítségünkkel a szombat esti körútra egyszerre virtuálisan Allah, a migránsok, a terroristák, Orbán Viktor, Habony Árpád és Arthur Finkelstein. Kinek saját álláspontja, világlátása, mély meggyőződése szerint. Nincs mese, az üléspontunk meghatározza az álláspontunkat.

 

Tapasztalataim szerint az állami szervezetek vezetői mindig akkor késlekednek az információkkal a nyilvánosságban, amikor érzékeny területet érint a téma. Politikai vonzata is van. Márpedig itt  az van.

 

Kampány van, ahol a terrorizmus is kampánytéma, bármi ami ezzel összefüggésbe hozható az már nem csak rendőrségi ügy. Ezt tudják a rendőri vezetők is, nyilvánvalóan óvatosak, időt hagynak az egyeztetésre.

 

A kormánnyal szemben álló véleménycsoportok azonnal leleplezettnek látják az összeesküvést. Felteszik a kérdéseiket, és nagyon gyorsan messzire jutnak a gondolkodásban. Mi is lenne itt, ha megszólalt volna valaki a kormányzat részéről?  

A konteóképzés nagy lendülettel elindul és azóta is burjánzik.

 

Két fő üzemanyagforrása van az aktuális összeesküvés elméleteknek. Az egyik, hogy közel egy napig nincs hivatalos információ. A kommunikáció törvényszerűségei működnek. Ha információhiány van, akkor azt majd kiegészíti mindenki a saját feltételezéseivel. Ízlés szerint.

 

Egy krízis esetén épp emiatt szoktunk beszállni mielőbb a kommunikációba. Nem akarunk teret adni a feltételezéseknek, a velünk szembenálló felek aktivitásainak.

 

...

 

A teljes cikket IDE kattintva a közbeszélő blogon lehet olvasni

 

 

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Címkék: vélemény

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment