2018. április 22. Névnap: Csilla
Vajon hányadik szavazás ez már, aminek nem kevesebb a tétje, mint diktatúra vagy demokrácia, szolgaság vagy szabadság, pusztulás vagy megmaradás?

 

Most pedig ennek az ócska politikai bulvárnak a szereplői újra azt üvöltik a magyarok pofájába, hogy ennek a vasárnapi szavazásnak hatalmas tétje van: ezen áll vagy bukik az ország védelme, vagy Orbán következő két éve. Feltétlenül maradjunk otthon, feltétlenül menjünk el, feltétlenül szavazzunk igennel, továbbá feltétlenül szavazzunk nemmel, mert ha nem tesszük, akkor… Akkor sem fog történni semmi. Csak a következő két hónapban is erről vitatkozhatunk, Orbánnak pedig addig sem kell számot adnia Mészáros Lőrinc és Andy Vajna vagyonosodásáról. Addig is mehet a fedezet nélküli ökölrázás és asztalcsapkodás, az azonnali lemondás követelése meg a hazaárulózás.

 

...

 

A részvételemmel ki kívánom fejezni, hogy jogom van beleszólni az ország ügyeibe, és igénylem is, hogy minél többször, minél több tárgyban kérjék ki a véleményemet. Beikszelem az igent, mert az Európai Unió az otthonom, és számomra semmivel sem kevésbé fontos, hogy európai vagyok, mint az, hogy magyar. Beikszelem a nemet, mert rühellem a mániákusan polkorrekt, önnön dogmáiba és profitjába szerelmes európai elitet. Végül zsebre vágom és hazaviszem a szavazólapot, hogy végre én is lopjak valamit ezektől a tolvaj gazemberektől, akik tegnap még óriásmecsetet akartak építeni Budapestre, keleti diktátorokkal haverkodtak, és büszkén vallották meg az illiberalizmust, ma meg már két pofára migránsoznak, hergelnek és uszítanak, miközben gátlástalanul lopják szét az országot. Csak tőlük mentsen meg minket az Isten! A bevándorlókkal magunk is elboldogulunk.

 

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem? Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Címkék: vélemény

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment