2018. április 22. Névnap: Csilla
Disznóság volt a nyílt vagy burkolt kormányzati kampány az EU-népszavazáson és a többi referendumon is, ami viszont most folyik, nagyságrendjében mindegyiken túl tesz.

 

Tízmilliárd felett jár a kormányzati kampányköltés. A népszavazás valóban a legdemokratikusabb eszköz, azonban a kormányzati propaganda pontosan az állampolgári akaratnyilvánítást torzítja. Ami ebben botrányos, az tök független a népszavazás tárgyától! Disznóság volt a nyílt vagy burkolt kormányzati kampány az EU-népszavazáson és a többi referendumon is, ami viszont most folyik, nagyságrendjében mindegyiken túltesz. Háromszor nyújtottam be törvényjavaslatot a kormányzati propaganda tilalmára, háromszor söpörte le az asztalról a Fidesz. A közhatalmi propaganda léte önmagában sérti a népszavazás és bizony a választások tisztaságát is. A józsefvárosi önkormányzat plakátokon, a belvárosi önkormányzat levélben buzdít a „megfelelő" választói magatartásra. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint rendben van, hogy hivatalnokokkal kampányolnak. Van egy rossz hírem számára. Tekintettel arra, hogy a helyi önkormányzatok semmiféle törvény adta feladatkörébe nem tartozik sem az országos népszavazáson való részvétel, sem pedig a referendum tárgya, az amit művelnek, konkrétan bűncselekmény. Btk. 305. és 376. szakaszai. Oszt' jó napot!

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

 

 

 

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment