2018. április 22. Névnap: Csilla

Médiaajánlat

 

Kik vagyunk?

 

A Reflektor portál (www.reflektor.hu) az ország legfrissebb véleményportálja, négy hónapja működő közéleti és kulturális híroldal. Elsősorban közéleti-politikai témákkal foglalkozunk, de egyéni hangvételű cikkeink, publicisztikáink egyedivé tesznek minket az internet világában.

Küldetésünknek érezzük a közpénzek és a közhatalom ellenőrzését, a társadalmi igazságosság és a hátrányos helyzetűek védelmét, a kultúra védelmét illetve érdekelnek minket a köztünk élő, érdekes arcok és események is. Szerkesztőségünk tagjai a közéletben, a politikában és a kultúrában jártas valamint eredményekkel bíró újságírók, bloggerek, művészek és rádiósok.

 

Mit tudunk?

 

 

Az elmúlt negyedév során félmillió oldalletöltést értünk el és 215 ezer egyedi olvasónk volt. Az olvasottságunk folyamatosan emelkedik, 2016 májusában oldalunk egyedi látogatóinak száma elérte a 100 ezret, így naponta átlagosan több mint 3 ezren látogatták meg a Reflektor felületét; az oldalletöltések száma ennek többszöröse volt. A 2016-os év hátralévő részében az olvasottsági mutatók folyamatos emelkedésére számítunk, ennek jeleit már érzékeljük. Portálunkat elsősorban budapestiek olvassák (olvasóink 51 százaléka budapesti), azonban Pest megyében (10 százalék) is jelentős olvasótáborral rendelkezünk. Olvasóink 45%-a nő, 55%-a férfi. Közösségi oldalunk kétezer fő körüli, de folyamatosan építjük, valamint újabb tematikus csoport létrehozását tervezzük.

 

Mennyi az annyi?

 

 

Bannerhelyek és listaárak (www.reflektor.hu)

Hirdetések a fő- és cikkoldali elhelyezéssel az oldal felső felületein 250 ezer forint + ÁFA/hó.  

Hirdetések a fő- és cikkoldali elhelyezéssel az oldal alsó részén (scrollozás után) 150 ezer forint + ÁFA/hó.

PR-cikkek elkészítését és/vagy elhelyezését és Facebook-oldalainkon történő népszerűsítését is vállaljuk. Ennek árát egyedi megállapodás során állapítjuk meg.

 

Egyedi ajánlatunkért keressen minket a reflektormedia@gmail.com e-mail címen vagy a 0630-526-7346 telefonszámon.