2018. március 24. Névnap: Gábor
A marihuána rossz.

 

1. A marihuána nem része a tradicionális magyar kultúrának. Ezért is tiltotta be a kormány a banánt, a kávét és a whiskeyt.

 

2. A legalizációhoz még nem elég érett a magyar társadalom. A társadalomnak vizsgán kellett bebizonyítania az érettségét az internet, a fogamzásgátló és a kamerás mobiltelefonok megjelenése előtt is.

 

3. Ha a marihuána legális lenne, mindenki szívna. Pont úgy, ahogyan mindenki dohányzik, csak mert legális.

 

4. A marihuána túlzásba vitt fogyasztásának vannak egészségügyi kockázatai. A kormány azt sem engedélyezi, hogy a boltokban csokit, kólát vagy bort vásároljanak az emberek.

 

5. Ha mindenképp csinálni kell valamit, legalizáció helyett elég a dekriminalizáció. Mindenkinek jobb, ha a termék előállítása, terjesztése és az ebből származó profit a maffia kezében marad. Ha bejelentett dolgozókat foglalkoztató, rendesen adózó vállalkozások foglalkoznának marihuánával, az beláthatatlan károkat okozna.

 

6. Nem ez most a legfontosabb probléma. Ezért is tilos társaságban a magyar foci helyzetéről, a vasárnapi nyitvatartásról vagy Ákos női princípiumáról beszélgetni. Egyedül a klímaváltozással szabad foglalkozni. Nem, az egészségüggyel. Vagy azt hiszem a migránsokkal. Putyinnal. Inkább az oktatással. Na mindegy, majd valaki eldönti.

Címkék: vélemény

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

52
komment