2018. február 22. Névnap: Gerzson
Gyurcsány csodát tett?

 

Mi aztán nem vagyunk a Párbeszéd Magyarországért párt lelkes hívei. Mondhatni kevés politikai szervezetet tartunk károsabbnak, mint a PM, de ha egyet kell mondani azok ti vagytok kedves Nyugati Fény és a főleg a ti gazdáitok. Szóval az egy dolog, hogy elkezdtek egy pártot basztatni, hogy megmerészeltek egy programot fogalmazni, amivel persze lehet rendesen vitatkozni (tudjátok érvek, ilyenek), de az hogy sikerült egy olyan szöveget írnotok aminek minden egyes mondata hazugság az mondjuk leginkább a szellemi vezéretekhez méltó csak ebben az országban.

 

Az egyik jobb félmondat az, amikor azt írjátok, hogy „nem szabad túltolni az ígérgetést, mert a kutya nem fog hinni neked”. Ez ugye Gyurcsány lapjától egy elég erős esete a cinizmussal kevert bagoly-verébkedésnek. Az is nagyon menő, hogy magát az imidzsnövelő kampányt is leszólják, hogy „a kampány egyébként abból áll, hogy Szabó Timiék kiplakátolják a viaszbábuvá manipulált arcképüket”. Gyurcsány Ferenc nem csinált ugye sohasem ilyet. Soha. Az írás folytatódik azzal, hogy azt becsérméik, hogy a PM nem állt bele rendesen a kvótakampányba. Na most az a DK, ami mindig is annyira elkötelezett ellenzéki volt, hogy például a földes népszavazási aláírásgyűjtésben is nagyon benne volt, igazán írhat ilyet, jó sokat, van neki egy jó adag hitelessége, ebben is.

 

Na mindegy, a Nyugati Fény arra sarkallt minket, hogy egy olyan portálból, ahol a szerkesztőségben elég sok LMP-s politikus és párttag van, megvédtük a PM-et. Gyurcsányék tényleg képesek a csodákra.

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

Hozzáfűzni való

Ez még érdekelhet

Pongrácz Gergely: Közpénzen élősködő kerékpárosok?

Egy legyintéssel is el lehetne intézni az ügyet, hiszen a statisztikák egyértelműen mutatják, hogy egyre többen és többen bicajoznak, ezzel kisebb zsúfoltságot, jobb levegőt és maguknak jobb egészséget teremtve. Azonban mivel manapság Tarlós Istvánnál és

Mi lett a Fidesszel?

De mi is lett a Fidesszel, hogy leginkább csak az mozgatja, hogy „migránskampánnyal” takarja be a csak nehezen elképzelhető mértékű korrupciót, a kormányzati cselekvés iránytalanságát, történetnélküliségét és közpolitikai pragmatizmusát?

0
komment